Werken bij

Wie ben jij

Wanneer je wilt werken bij Magazijn 36, verwachten wij dat je sociaal bent ingesteld. Je hebt plezier in het werk en het geeft je een kick om klanten een fijne winkelervaring te bieden.

Het adviseren van klanten is belangrijk, maar je weet ook goed wanneer je even afstand moet nemen. Je bent flexibel en begrijpt dat een 9 tot 5 mentaliteit niet altijd past in de wereld van de retail.

Het hebben van een diploma is belangrijk, maar wij vinden het veel interessanter om te weten wie je bent. Een papiertje zegt vaak niet veel over je inzet, je doorzettingsvermogen, je klantgerichtheid en vaardigheden.

Ben jij de persoon waarbij deze kenmerken horen en denk je binnen ons team te passen dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Nadat je bent aangenomen kom je gezellig bij ons in het team en de winkel werken. Hierbij horen een aantal werkzaamheden die je onder andere zal uit gaan voeren. 

Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Klanten adviseren
  • Kassadraaien en andere kassahandelingen verrichten
  • Het bijvullen van de winkelvoorraad
  • Het schoonmaken van de winkel

Wat bieden wij

Werken bij Magazijn 36 betekend werken op één van de meest unieke winkelgebieden in Nederland, namelijk op de Bazaar in Beverwijk. Hier vind je een groot aanbod van verschillende soorten winkels en er hangt een gezellige sfeer tussen alle culturen die bij elkaar komen.

Bij ons zal je een marktconform salaris verdienen en de ook mogelijkheid krijgen om veel vaardigheden te leren, zoals op het gebied van verkoop en het contact met klanten. Hier zal je de rest van je leven plezier van hebben.

We zijn een leuk en hecht team en we vinden het eens in de zoveel tijd ook super gezellig om samen een activiteit te doen buiten het werken om. Ons motto is daarom ook: Work hard / Play Hard.

Wil je meer informatie of heb je interesse gekregen om bij ons te werken? Stuur dan een mail naar hr@magazijn36.com of stuur een bericht via de contactpagina en vertel ons waarom wij jou moeten uitnodigen. 

Wil je meer informatie of heb je interesse gekregen om bij ons te werken? Stuur dan een mail naar hr@magazijn36.com of stuur een bericht via de contactpagina en vertel ons waarom wij jou moeten uitnodigen.

Welkom terug!