Over ons

Wie zijn wij

Al meerdere jaren werken Joey & Paul samen bij verschillende werkgevers welke allemaal een duurzaam gedachtegoed uitdragen. Sinds het voorjaar van 2021 zijn Joey & Paul het bedrijf Broosfield begonnen om ook bij te dragen aan een duurzamere Wereld.

Broosfield helpt MKB bedrijven met vraagstukken op het gebied van voorraadmanagement.

Magazijn 36 is de retailtak van Broosfield en voor ons dé plek om voorraadmanagement en duurzaamheid ideaal te combineren. Enerzijds bied het een plek om overvoorraad, restpartijen en retouren aan consumenten aan te bieden met een aantrekkelijke korting, anderzijds behoeden we items met een beschadigde doos voor onnodige vernietiging.

Graag ontmoeten wij je in onze winkel!

Wat doen wij

Wij vinden dat voor alle producten hetzelfde geld als voor mensen, namelijk dat de binnenkant belangrijker is dan de buitenkant.

Magazijn 36 verkoopt overstock, restpartijen en retouren waarvan de buitenkant niet altijd puntgaaf is, maar wat er in zit niet onder doet voor nieuw.

Soms heeft de doos of het product zelf een krasje of een deukje maar deze haal je bij ons altijd met een aantrekkelijk korting.

Als consument heb jij dan de keuze om te helpen verspilling van grondstoffen tegen te gaan en gelijk een mooie deal te scoren. Win-win toch?

Waarom Magazijn 36

Zoals al eerder benoemd vinden wij het belangrijk om een duurzaam gedachtegoed uit te dragen en daarmee bij te dragen aan een duurzamere wereld. Maar hoe draagt Magazijn 36 hier aan bij en wat kan jij als consument doen?

Duurzaamheid betekend dat je lang met een product doet, hierdoor heeft het een lange duur. Met de producten die wij in onze winkel verkopen hopen wij verspilling van een mooi en goed product tegen te gaan

Wanneer jij als klant een van deze producten koopt, geef je het een tweede leven en gaat het langer mee.

 

Welkom terug!