Al meerdere jaren werken Joey & Paul samen bij verschillende werkgevers welke allemaal een duurzaam gedachtegoed uitdragen. Sinds het voorjaar van 2021 zijn Joey & Paul het bedrijf Broosfield begonnen om ook bij te dragen aan een duurzamere Wereld.

Magazijn 36 is de retailtak van Broosfield en voor ons dé plek om voorraadmanagement en duurzaamheid ideaal te combineren. Enerzijds bied het een plek om overvoorraad, restpartijen en retouren aan consumenten aan te bieden met een aantrekkelijke korting, anderzijds behoeden we items met een beschadigde doos voor onnodige vernietiging.

Graag ontmoeten wij je in onze winkel!

Onze winkel is gevestigd op de altijd gezellige Bazaar in Beverwijk. Parkeren kan hier gemakkelijk en dichtbij op Parkeerplaats P4. In onze winkel van ruim 1000M2 is een tal van verschillende producten te vinden, denk o.a. aan speelgoed, huishoudelijk producten, verzorging en dieren producten.

De openingstijden van onze winkel zijn: 

  • Donderdag van 12:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag van 10:00 to 17:00 uur
  • Zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur
  • Zondag van 10:00 tot 18:00 uur 

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om onze winkel te bezichtigen en wie weet, misschien zit er nog een koopje voor u tussen.