Klantenservice

Retourbeleid

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Wanneer er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen wij helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Wij accepteren alleen retouren in de originele verpakking.

De volgende producten zijn vrijgesteld van terugzending

  • Artikelen van persoonlijke verzorging
  • Friday Specials
  • Dierenvoeding

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangst- of aankoopbewijs nodig.

Let op: stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant!

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, ontvang je een bevestigingsemail. Hierin wordt je op de hoogte gesteld van de goed- of afkeuring van het geretourneerde product en van de terugbetaling.

Als je retour wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en krijg je binnen 14 werkdagen automatisch het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen na de genoemde terugbetaaltermijn, controleer dan eerst opnieuw je bankrekening. Wanneer het bedrag hier niet op staat, neem dan contact op met je creditmaatschappij. Het kan soms even duren voordat een terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Ontbreekt het bedrag nog steeds, neem dan contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt overgeboekt.

Als je deze stappen allemaal hebt uitgevoerd en je terugbetaling heb je nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@magazijn36.com.

Afgeprijsde artikelen

Alleen de regulier geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd. Afgeprijsde artikelen worden niet geretourneerd.

Een artikel ruilen

Wij vervangen een artikel alleen als deze defect zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel stuur ons dan een mail naar info@magazijn36.com en stuur het op naar ons adres.

Een artikel retourzenden

Om je product te retourneren, kun je het opsturen naar ons adres: Montageweg 35, 1948 PH Beverwijk, onder de vermelding van magazijn36.com retour hal 4.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij kunnen niet garanderen dat we het geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig, neem dan contact op via info@magazijn36.com of ons contactformulier voor vragen over terugbetalingen en retourneren.

Welkom terug!